31.05.2011




*

elbise sezonu açılışımız bugün saat 08.00 civarında, sabah mahmurluğuyla karışık başlamıştır, beyaz bacaklarımıza sabırlar diliyor, ayakkabının içinde sıkışıp, kalan serçe parmağımıza özrümüzü borç hanemize yazıyoruz.


Bülent Arınç ın sex manyağı dönüştürücülerine maruz kalmadan, daha önceden internette sex manyağı olan tüm arkadaşlarıma selam yolluyorum. Bir gerzekliğin manifestosu yazılıyor lakin daha önceden de yazılmış, denenmiş ve tüm mallığıyla kapımızda.... 

İnsanlar kendilerini ne sanıyorlar acaba, kim olduklarını düşünüyorlar, benimle ilgili pek çok karar alabiliyorlar, yaşam standartımı, hatta soluduğum havayı, sağlığımı etkileyebilecek pek çok saçma karar alıp, bütün bunlar yetmezmiş gibi bunca şaşaa, bunca sefil çaba, bunca masraf, gürültü, kirlilik de cabası. Oy pusulasının en mantıklı çözümü tuvalet kağıdı olarak kullanılmasıdır. Sifonu çektiğimizde bunca şeyin temizlenmediğini bilmekse, sadece yaşadığımız hayatın gerçekliği. 


Dün gece apar topar Ören e gittik, çok keyifliydi, nasıl sakin, nasıl meltemli, nasıl huzur dolu...

Bu mevsimin en güzel tarafı İğdelerin kokusu, akşama yürüyüş var, sınav telaşından yürüyemiyordum, şimdi yürüyeceğim için küçük küçük atıştırmalık mutluluklar besledim, büyüttüm, akşama yiyeceğim.

Yaşasınmış.


.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sanırım bu blogdan keyif alabilirim..