16.04.2009

186

.





Diyorum sana kadın sevgilisiyle şakalaşır gibi şarkı mırıldanıyor. Dudup dum dım. Ay şa'ane! İş yerinde işi bilemeyen öküzler varsa, bir üst mevkiden yardım istersin, hani önceden öyleydi; ama şimdi cilalı taş döneminden kalma bir takım el ve kol işaretleri ve ses çıkarma teknikleriyle iş yaptırmaya çalışıyoruz. İnsan iyi ya da kötü hiç düzeni bozulsun istemiyor, insan evladı alıştığı şeyin dışına çıktığında ödemesi gereken bedellerin hep farkında ve insan ki kötü olduğunu da bilse hep alıştığı şekilde gitsin istiyor. Ve insan ne yazık ki böyle aciz bir yaratık. Ve tanrı insanı yaratmış ya, ne pişmandır değil mi bilog! Tanrının herkesi yaratıp da, kendi haline bırakması insanlığı ne ayıp, sonra insanın insana yaptığını ondan düzeltsin bekle dur, olmadıysa da hayırlısı değilmiş deyip, makul kaderin kollarında usul usul bekliyorsun. Bu kadar boş bırakmamak gerek, tamam tekerliği bulduk da kuş mu kondurduk, kardeşim. Bir el atıver be!



Züğ ilen dün konuşurken dediği şuydu, esasen hemen hemen şuydu “Asupam, aşkın geçti de kendine geldin, omzunun üstü yeniden çalışmaya başladı, negzel oldu bak” Hehe! Cidden, hani bir insan evladının olması gereken bütün salaklık hallerimle bırakmışlığım kollarında kalakalıyoruz, sonrasında ayılıp da geri dönüşüm kutusuna tıklayıp eski halimize dönmemiz neyse ki uzun bir zamanımızı almıyor. Çalışmayan aklımı sevmiyorum, hahahah. Bu kadar kanı nereye pompalıyorsun be kardeşim, beyin hücrelerimizin bu ılık meltem havasında yaşadığı tatili yanlarına kar bırakıyoruz ve bilinç akışına salıveriyoruz kendimizi. Korku tüneline girmişim gibi, hayat sen nelere komiser Murat sın, müstahakkınla yaşa e mi!



Reaksiyon gösteren her hücremize saygıyla eğiliyoruz ve oksitleniyoruz sanırım. R2D2 elektrik süpürgem olsa bütün mahalleyi süpürürdüm.







Hiç yorum yok: