19.07.2011




*

sabah sabah patron hışmından kılpayı kurtuldum. Çok sinirliydi cidden. 

Vize evrakları, biyometrik fotoğraftaki yaratıktan bozma masum halim, bankadaki hesap hareketleri, bilmem neler, ve saireler, öf. bunaldım. 



Damages in yeni sezonuna başladım da, biriktirmeden bölümleri izlenemeyeceğine karar verdim, beklenmez o dizi bir hafta. 

Aklımda yüzlerce saçma şey, duymak istediğim başka şeyler , Sonra vaz geçtiğim şeyler, düşündükçe mala bağlandığım pek çok konu, okumak için heyecanlandığım kitaplar,  saçmalamalar, aptala yatma hikayeleri, iş mevzuları, salih in tok sesi, birleştiremediğim hayal kırıklıkları, ve bolca küfür, 


Çoğu zaman sonu beklemekten sıkılıyorum, bir an önce gelsin de, ne olacaksa olsun artık diyorum. 




.

3 yorum:

defne dedi ki...

ben de dadandım sanki bloguna ama, damages'i tnt'de izliyordum ben de bi ara, bu kız bi şirkette çalışmaya başlamıştı, nişanlısı mı ne vardı, ve arada da kızı hapiste görüyorduk, nişanlı ölmüş vs. şimdi hala devam mı ediyor yani? bitmedi mi yıllardır? kaç sezonu var ki? merak ettim de :)

Asuman Unsal dedi ki...

şimdi şöyle damages in ilk 3 sezonu bitmişti lakin 4. sezondan başlatma kararı alındı ve çekimlere başlanmıştı, geçen hafta da 4.sezonun ilk bölümü yayınlandı, heyecanlıyız...

defne dedi ki...

hımm, tamam, saol :)