18.07.2011




*

ihi.
çok eğlendik olm. Sabahın kör saatinden sonra Göksum uyandırdı, önce kahvaltıya gittik, ohh, bir muhabbet, bir muhabbet daha, sıcak oldu sustuk. Sarımsaklı ya yola çıkmadan önce domino alalım da, plajda domino oynayalım dedik lakin domino bulmak çok zor. Bulamadık, tuhaf bir oyun setinin içinde vardı, lakin diğer oyunları çalmışlar içinden, benden de parlak fikirler çıktı tabi lakin çok ayıp dedik, hiç bana yakışır mı, yakışmazdı elbet lakin parasıyla da alamadık. Oysa sadece o küçük taşları istiyorduk. Neyse tarot kartı aldık, iyi geleceğini düşündüğümüzden, denize girmekten sonra, kehanet işleriyle haşır, neşir olmak, bu sıcakta yapılabilecek en iyi işlerden biri olsa gerek. Olmasa da problem etmedik zaten. 

Esasen komikti, ben biraz daha alık olmasaydım, arkamızda oturan mavi şortlu çocukcağızla, göksum tanışacaklarmış, oysa ben hiç anlayamamışım. Burada gülmekten yıkılmıştım tabi de, ben sürekli Murat Menteş abimizin kalabalık kitabının son evresiyle cebelleşiyordum. Meğer çocuklar bize laf atıyorlarmış lakin ben o yaşı geçeli çok olmuş. Oysa Göksum sürekli radarlar açık,bütün muhabbetin içindeymiş, neyse biz akşam sekize kadar denizdeydik, sonra çocukcağızlar arkalarına baka baka gittiler, göksum " ama mavi şortlu çocuk iyidi asucum yaa" naraları atmaya başladı, ben mayom kurusun derdindeydim, benim aklım başka yerlerde, göksu yaz aşklarında, e haklı kızcağız, yaşıtlarıyla birlikte olması gerektiği düşüncesi hakkında hiç konuşmadık,   Sonra Cunda ya gittik, yedik, içtik, güldük, ben hep tuhaftım, Göksum hep neşeli. Negzeldik ulen. 

Gece yarısı eve geldik, duş al, uyu, gerisi işe gelinen yorgun zamanlar. 

En yararlı olanı ise kıştan yarım kalan kitapların, plajda bitebiliyor olması. Çocuklar benim için, "hatip mi olacak, ne okudu be" demişler. Ah gençlik. hehehe.

.

2 yorum:

defne dedi ki...

hakkaten gençlik ne güzel şey yaa :) üzüldüm göksu'ya ( göksu adı di mi :) ).

Asuman Unsal dedi ki...

hehe efet Göksu, unuttu bile, şimdi önünde ki yaz aşklarına bakması gerektiği konusunda onu ikna ettim, bakalım :)(: