17.02.2011



*

mala bağlandım, kopamıyorum.

uykumu alamayınca böyle oluyorum, uykumu geri istiyorum, yatağımı sıcaklığı, buruşukluğu, yastığımın aldığı dayanılmaz boyun eğrisi şekli, yastık izimi bile geri istiyorum. Sonuç olarak işten nefret etmem için pek çok nedenim hep var lakin böyle sebepler bulmak da uykuma parmak sokmaya benzemiyor mu?

Öf

Bugün akşam İlknur dayım lakin konuşacak pek çok kızsal mevzumuzun yanında yapacak pek çok da gereksiz faaliyetimiz olabilir. 

Bir diğeri için hazırladığımız öğütleri kendimize uygulamamız ne kadar zor. Bunu başarabilen insanlara efsane gözüyle bakıp, olmadı bol bol  para verebiliyoruz belki de sadece bildiklerimizi, bir başkasından duymaya olan ihtiyacımızın ekonomik karşılığıdır. Kişi kendisi için bir şeyler yapmadan önce somut bir şekilde değer ödemelidir belki de.... Yoksa bu kadar çok düşünmeye değer hiçbir şey olmadığı aşikar işte...Gel gör ki bir de bana anlat. 

Göksu nun şu lordunu çok seviyorum. Nasıl içim ısınmış Erkan a, Göksuma iyi gelecek sanırım. Sevgisinden ötürü yorulmadığımız ilişkiler için hep beraber iç geçiriyoruz..Bir süre sonra sevgi yorar mı, biz mi değişmişizdir yahut nedir? Adına aşk, fedakarlık vs dediğin pek çok duygu bodozlaması yerini daha farklı şeylere bıraktığında yetmeyen ne oluyor bilebiliyor muyuz? 

Hazır dolunayda var, duygu tutulması için güneş gözlüklerimi çıkarmıyorum.

Çok pis istifa dilekçesi yazasım var. Sonra yıllık iznimi kullanmak istemem devreye giriyor, dilekçeler rafa kalkıyor, affetmeler yerini gereksiz pişmanlıklara bırakırken, toparlanıp yeniden her birşeyler için kendimi affediyorum ve devam ediyorum. Yaşlanıyorum. 


Yaşasın.



.

4 yorum:

defne dedi ki...

ben de işten nefret ediyorum

Asuman Unsal dedi ki...

puf, bu sorun sinir sistemimin yanında, bağışıklık sistemimi de çökertiyor.

canephora dedi ki...

bizimde içimiz ısınıyor erkancığımıza...sevilesi gıbı duruyor lakin bilirsin büyüsü çabuk bozuluyo ya hani çok sevince şımdılık azar azar harcamaktayız uzaktan uzağa((=ama sana uzak olmaya dayanamıyo ıçımdeki kelebekler biliyomusun çok özluyorum...

Asuman Unsal dedi ki...

pıh, zor tutunuyor yaşlar kirpiklerime, bilesin!