4.08.2010




*


Bir an önce yazın bitmesini, nemin geçmesini, tuzlu insan şakalarının son bulmasını, üstsüz insanların yolda yürümesini, çıplak ayaklarını fütursuzca sağa sola uzatmalarını, vs... bunların hepsinin geçmesini istiyorum, tek istemediğim çıplak çocukların denize girme telaşları, çimin üzerinde yuvarlanmaları ve kahkahaları, yaz mevsimi kocaman insanlarla geçmiyor bilog, ufak adam ve kadınlarla olabilir.Böyle kokoş çocuklar çok hoşuma gidiyor, geçen gün çocuk doğurmak istedim, Miray diye bir zibidi var, inanamazsın nasıl oyuncak fincan takımı gibi, çıt kırıldım lakin huysuz nasıl özgün bir yaratık, öyle bir kızım olacağını bilsem hemen doğururdum, tabi döllenecek de adam gerekiyor, orası sakat işte. Acaba bekar hanımlar evlat edinebiliyorlar mı yahu? 


Akşam Göksu bana bir masaj yaptı, bir mıncıkladı, bir tırtıkladı nasıl iyi geldi, tırtıklanmak, mıncıklanmak, uğraşılmak, ellenmek, okşanmak bünyeye nasıl iyi geliyor... Derya nın gelinliğinin tarlatanıyla lgili süfer bir portre procesi geliştirdim, tüllü şapkalarımız da var, ihtiyacımız olan tek şey, önce zaman, sonra bulutumsu hava azcık rüzgar, alüminyum folyo yansıtıcı kapağı ve bir miktar iç huzur... Havanın bu kadar nemli olmasından dolayı çok gerginim sanırım. 




Napalım başka bahara ertelediğimiz pek çok şey gibi bu hislerimizi de kışlıkların arasına kaldırmış oluyoruz. 


İş konusu bugünlerde çıldırtıyor beni bilogum, tahammülüm gün geçtikçe azalıyor, aş evi açılışı var, piyango bana kalacakmış gibi görünüyor... Bakalım Ramazan da ya Dikili yahut da Bozcaada ikisinden biri kesin, yaşasın. 


Yarın Edremit e gitmem lazım, İlknur un gelinliğini kuru temizlemeye vereceğiz, kurdele ve gelin teli bulacağız ve daha pek çok şey, 28 Ağustos da güneş 19:56 da batıyormuş saat 19,00 da bizim iskelede İlknur ve Tom un nikahı olacak, bekleriz.


.




1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok tatlısın sen.

yorumları adsızlara açmış olmana da ayrıca sağol, mailleri dikkate alıyorsunuz demek ki


N.