21.05.2010



.

en son yazdığımda yorgunmuşum, sanırım yorgunluğum daha da arttı. Sabahları uyanmak işkenceye dönüşürken, işe gelmek ise aynı kabusa gözlerimi kapatmak gibi oluyor. Ve yine bir gün daha bitiyor yeniden, yeniden... 

O kadar sıkılgan ki bünyem, önümde uzayıp giden her şey canımı sıkacak boyutlarda, süreklilik arz eden şeylerden kaçıp, saklanma isteği çok cezbedici, rutin bunalımı yaşıyor, yaşatılıyor gibi. ya da insanların normalleştirdiği her şeyin kekremsi tadının tuhaf döngüselliği, burada demek isteyip de ne anlattığını bilemeyecek kadar uzlaşmasız bir bilog yazarı duruyor karşınızda o yüzden herkes ne anlarsa.... ben ise ne anlatırsam... aktarma sıkıntımız yok oysa başka sıkıntılarımız oluyor, hayat ağırlaşırken, etrafta türeyen onca yaratığa tahammülüm git gide azalıyor, önceden eğlenecek pek çok şey bulurken şimdi onca salağın ve malın içinde hayatlarımıza anlamlar yüklemeye çalışıp, kendimizi sakinleştiriyoruz. 

BSG yi bitirmiş olmanın tuhaf hüznü var içerilerimde, hani Starbuck ın ne menem bişi olduğunu açıklamadan, Daniel denen sylonumuzu iç ederek bitirseler de diziyi, yine de çok keyifliydi, tadı damağımızda Baltar a olan hayranlığım hat safhada bitirdim diziyi... Şimdi Sac, Caprica yı izle diyor lakin ilk bölümde canım çok sıkıldı yahu, puf. V nin de sezon finalini indiriyorum sonra tekrar Breaiking Bad e başlayacağım, Mert 2x10 ile gönüllerde taht kurdu bu dizi kaçırma diyor, en son hatırladığımdaysa bir bölümde adam küvetin içinde eriyip, alt kata inmişti, börçk diye, ıyk. 


Bugünlerde kitap okuyamadığım gerçeği canımı çok sıksa da bu gerçeklikle yaşayabiliyorum, utanmazım. Çevremdeki insanların çoğu bir döngü içindeler sanki, sancıları var yenilenmek için gibi, sanki bir şeyler değişecek ama değişimden önce ki tuhaf burukluğu yaşıyormuşusz gibi, bunun heyecan verici olması beklenebilir lakin çok yorgunum, sanırım iyice dinlendikten sonra değişim döngümü tamamlayacağım, kolumu kıpırdatacak halim yok oysa... 

Çok başka şeylerden bahsetmek istiyordum ama nelerdi hatırlamıyorum lakin bunlar değildi... Neyse işte okuyucu senin de gördüğün gibi bezginim, şimdi dağılalım, sonra toplanırız.


.


Hiç yorum yok: