9.02.2010




*

höt

sabahtan daha önce yazdığım şeylere baktım da, hahah ne eziklik yahu, nedir o öyle hahha. Yok öyle şeyler okuyucu, tamamen uydurmuşum, hahah hızımı alamayıp bir de bir sürü yazmışım. Çok güldüm yahu... 

Tanrılar Okulu nu okumalsın, The Darjeling Limited İ izlemelisin zaten onu izlediğinde The Royal Tenenbaums u izleme isteğin kendiliğinden oluşacaktır bünyende yahut tam ters istikametinden de takip edebilirsin ön görülen yolu, bünyelerimizi her türlü mucizeye açıktır bunu da bilmelisin...

Günlerdir kendimi  rahat hissediyorum, olamadığımız onca şeye bürünüp bir de kaprisini yapmak off çok bunalımdı, hahah evet, evet bunaltıcı ve sefil çabalarımdandı, şimdilerde ise çok rahatım, eskiden soluk almam için bile onun varlığı  gerekliymiş gibi hissedebiliyordum, ah bu benim beceriksiz aşksal hallerim, daha önceden hiç deneyimlenmemiş gibi atılıyor balıklama her gördüğü aşka, sonrasında kendine geldiğinde hahah bu neydi be diyor.. Hahah komiğiz, biz' iz, ay canın isterse şekerim.

Yarın fuar için yola çıkıyoruz, akşam kolileme, paketleme ve deneme yanılma sonrasında yamulabilme eylemlerimizi gerçekleştirdik, bugün hava müthiş, daha gitmek için kendime hiçbir şey hazırlamadım, makinemi alsam mı, almasam mı diye kaygılı düşüncelere gark oluyorum, sonrasında yeniden düşünmüyorum, fuara katılacağımız diğer ekip bizi yanına almadığından, ezilmiş gibi kaldık hahah ama bizi bizim standımıza sponsor gibi görünen zeytinci arkadaş götürecekmiş, koruyacak ve kollayacakmış ve orada mahsullerini de satacakmış.


İşin tuhaf yanıysa canım eve bile gitmek istemiyorken, buradan Beyikdüzü fuar alanına gitmek, aya yapılacak bir yolculuğa çıkacakmışım gibi hissettiriyor. Mars olsa daha şahane olabilirdi diye düşünmeye başladım, o zaman hiç bahanem olmadan gidebilirdim.  


Salak adamlara, zevzek adamlara hiç tahammülüm yok, bu tür özellikler bayanlar da daha çekilebilir gibi lakin çok fazla maruz kaldığında, radyasyon maskesi takmak önerilmeli, neyse çok zevzek adam var.. ıyk.
Bir de zavallı insanlar var, cidden zavallı, yazık ya!






2 yorum:

düş gezgini dedi ki...

"ah bu benim beceriksiz aşksal hallerim, daha önceden hiç deneyimlenmemiş gibi atılıyor balıklama her gördüğü aşka, sonrasında kendine geldiğinde hahah bu neydi be diyor.."
işte tam bu hal içinde oluyosun :))
iyiki uyanıyosun ama :)
muahhh

Asuman Unsal dedi ki...

oy oy
oyyyyy
kimmiş bu
biliyorum ki
kimmiş
bu güzel
güzide insan
yerim
moahhhhh
kocamanından ,,

ihi