29.04.2009





hiçbir imla denetimine maruz kalmadan yazılmıştır, yazıldıktan sonra okunup, gözden dahi geçirilmeden; yayınlanmıştır, her hakkı mühürlü sandıklarla taşınıp, mağaralara gömülmüştür okuyucu, ben de öperim ciğerlerinden... artık ne anlarsan, top sende... (:



öldürseler bir daha numara koymayacağım başına,



evet bildiğin gibi halen daha ısrarla L.Cohen dinliyorum benden de sincerly bebeğim. Hani saçımın bir kısmını vermek istiyorum şiddetle, yahut arıza yapıyorum; olsun baharın gelişinden olsa gerek diyoruz ve ekliyoruz; her bahar ölmek ve dirilmek arası yüz km.


Neyse bilemeyeceğimiz şeyler oluyor etrafımızda, bizler (ben ve ben) kendi halimizde musukiye takılmış, kelebek kovalıyormuşcasına huzur içindeyiz, kovaladığımız şeyin ömrünün uzun olmaması tek tesellimiz, yoksa battık, hani neden bu kadar kısa ömür, ay inan ben de bilmiyorum, anlatmak isteyip de anlatılamayanlar, zamanı beklenen onca şeyler, dahası, dahası endişelendiricidir değil mi bebeğim? Ben de öyle düşünmüştüm, bak hala yanıt yok.


Bu bahar mı ölmek isterdiniz yoksa diğer bahara mı alalım sıranızı, her bahar ölsem, dirilmeyi bilebiliyorum nasılsa; kilo almışım ya şimdi ben, fotolarda görünce fark etmiş olmam da ayrı bir tuhaflık, hahaha. Ölümüne açım, hahah.


Neyse bak Cohen gelmezsen bu yaz da, Cemil Topuzlu nun önünden gelene kadar kalkmayacağım, ölmeden bi göreyim ya, üf.


Kitap okuyamıyorum, daha doğrusu okuyorum da, kaç sayfa ne okumuşum boşa okumuşum, yazana yazık diyorum, gene okuyorum, o kadar tuhaf bahar esintisi, ağaçtaki erikleri ilk çıktıklarında bitirdiğimden, şimdi komşunun bahçesindeki büyümüş eriklere dalmak istiyorum. Sürekli erik verebilen ağaç da yapmadı bu hayvan bilim adamları, genlerle oyna dur, adam bi ağaç yapar, sürekli erik verir, kiraz verir, kayısı verir hatta karpuz ağacı da olur, böyle küçük küçük; ağaçtan karpuz toplamak negzel olur, ben hiç kabuklarını soymadan yerim onları, hayatımı kolaylaştıramadığın sürece şüphe ederim biliminden de adamlığından da, duydun mu? Yok yapamıyourm diyorsan, genleriyle de oynama hiçbir şeyin, senin zevkine göre sebze, meyve yemek zorunda değiliz. Pis bilim adamları.


İşler, güçler; sürekli düşünülenler, düşündükçe düşündürten, ağır tahribatlı musukiler, üfff. Tam bahar şenliği yaşıyor hücrelerim, yahut Marla Singer gibi sürekli nikotin devinimi damarlarımda yahut nebleyim işte saçımdan biraz kestim, sana göndermek istiyorum. Sincerly A.Ünsal


hehehe.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bloga izleme modülü eklenmesi isteğinde bulunuyorum efenim...
:))

Asuman Unsal dedi ki...

dıdıdım dıdım
izlenme modülü ekleniyor
dilekçeyi önce evrak kayıta
sonra da
asua sekreteryasına mühürletiyorsunuz
tuuvaaaanımcığımmm :)(:


işlem az sonra gerçekleşecek.
geri sayımı başlattık

İbrahİm Öksüz dedi ki...

ne konserdi ama

İbrahİm Öksüz dedi ki...

ne konserdi ama