11.11.2008

102





Bugünün en güzel şeylerinden biri Cihan’ın gelecek olması ve Passanımcııım ile uzun uzadıya konuşmak; çokzel bir konuşmaydı, heheh şaane geldi.




Cihan ise uçaktan korkuyor ki gelecek olan firmanın sadece Atlas ile kısıtlı olması onu daha da bir ürküttü, haklı lakim yarım saat için ölmeye değer bir güzergah heheh. Yazacağım daha pek çok şey var, en çok otuzumda olmayı seviyorum gibi; banupliem yeni saç stilini anlatacağım sana daha, sonunda istediğim gibi bir şey bulabildim. Okuyup da geçtiğin satırları, parmak izlerini takip ederek sevdiğin birinden kitap okumak nasıl heyecan verici falan bu tarz şeylerden bahsetmek istiyorum.



Fanfa da çok başarılı lakin biz Banuşum la öbür adamın adı neydi hatırlayamadık, hatırlayan varsa bir adım öne, bugün uzun uzun Banuşum la telefonda konuştuk zira özlemişim be Ziya; çok özlemişim. Şeytan diyor ki; hani bu şeytanı sürekli sessizde tutmak gerek , kim alıyor genel tercihlerime anlamış değilim ki benim tercihim dahi olamaz kendisi, beni kötü yola sevk ediyor kendisi hakim bey; kötü yol teşvikçisi… hahahah



Neyse ya, kovuğa da yazacağım birkaç lafım var, unutturma günlük tamam mı?

Kendi kendine monologlar, yakında deliren bir narsis görürseniz, biraz su vermeyi unutmayın, zira çok susamıyorum ama iklim etkili bu konuda sen de biliyorsun Ziya; şu yemek olayı nedir yahu, adını bilmediğim pek çok abuk sabuk meyveden istiyor canım, olmadı saçma atıştırmalıklar falan, ay bu regl öncelerine deliriyorum ya, biri bu duruma el atmalı.




Ü hüühü



Eğer oralarda bir yerdeysen, aynı galakside olduğumuzun haberini ver bari; her gece rüyalarımda olmuyor ki, insanız bir yere kadar canım. Travma geçirmeyelim değil mi prensim




* O *

ihi hih hi h











6 yorum:

Banu dedi ki...

ben bu saç stillerini nası yapcem be yau :)

Asuman Unsal dedi ki...

ay banuplemm çokolay
dur anataçam yau


hehehhe

bitişik kulak koala modelimiz bunun adı


hahaha

Asuman Unsal dedi ki...

ay bi iş çıktı gelçem hemen
*o*

Banu dedi ki...

:)
hepsini öğret bana

Asuman Unsal dedi ki...

talka geldiinde bizzat anataçam ve uygulayarak sen göremesen de o sıra öyle bi anataçam öle bi anataçam ki
öle bi yani

yani görüyo gibi olacaksın
zeki müren de bizi görebiliyo mu diye de sorabileceksin icabında

hahah
ay akıl akıl
peşime takıl

ay çok bi şaane
.o* uff tek gözü düşmüş koalaşkına allam nasıl şirin gene de dey mi

*o. .o* bu iki koala biz iz

hahaha

Banu dedi ki...

ne güzeliz allaaam.