13.09.2008

3

.


Mori kızımızın,

Kuzgun ve Aslında bir konu var adlı şarkılarından bıktığım şu günlerde, albümün diğer parçalarını çok sevdiğimi şuraya not düşmeden geçmek istemiyorum bilogcum.


N'olur N'olur N'olur N'olur N'olur

bir kere olsun N'olur N'olur göz göze gelsek... senle sonra...

ya benimsin, ya da ölüsün...

budur tek söylediğim.


Suç belki af olur.


Sıkıldığımda halen daha, fotoğraf çekmek iyi geliyor. Halen daha meyvelerden kirazı çok seviyorum. Yıl içinde gördüğüm elma kadar kiraz görmek istediğimi düşünüyorum, sonra elmalara yaklaşıyorum, bi kiraz kadar olamadınız diyorum ve en ekşi ve en yassı olanlarından topluyorum.


Annem kosla oxi istiyor, çamaşırlarımız daha da ağarıyor, çatı katında sürekli faaliyet var, biliyorsun ki kardeşimin evlenmesiyle Asu çatı katına teşrif etmiştir. Çatı bildiğin şenlik alanı, melankoli havuzu, film şeridi, müzik melodisi ya da kitap arası bir yer, şimdilerde evde kimse çatı katına çıkmaya yeltenmiyor, evde her şey otomatik pilotta gibi, bitmeyen yazlık yerlerin okey sesleri balkonlarda, ebeveynler huzurlu, Atatürkçüler uykuda, ben çatı katında, Göksu bugün gidiyor, yarın yine aynı ben ve içimdekiler çatı katındayız, yeni bir aşk istiyorum, eski aşklara aşık olduğumdan kaynaklanıyor hepsi, sonra birden unutuyorum, burcumla bağdaşamayan o kadar çok özellik doluşmuş ki bünyeme, inan mustarip( okunduğu gibi yazılmıyor ya illa ki yanlış yazıyorum) gibi bir şey oluyorum ve ne olduğumu bilmiyorum.


Şu an iş yerinde olmanın vermiş olduğu saçma bir Cumartesi yi yaşıyorum mesela, kime ne ki bundan değil mi?


Nazlı Eray gibi bir kadın yazarımız olduğu için ne kadar şanslı olduğunu bilmeyen bir milletin evladı olarak, bildiğim için kendimle gurur duyuyorum, Orhan Pamuk'tan hala nefret ediyorum.

Batı, Doğu yu lanetleyen yazarları seviyor, Doğu nun sevişken sıcaklığından bahseden yazarları seviyor. Batı bundan bahseden her yazarı seviyor,


Ama hakikat hiç değişmiyor.



2 yorum:

7.oda dedi ki...

çocukken ve gençken.. bekarken.. evli ve dul değilken yani.. hep bir çatı katı odam olsun hayalini kurardım..

Asuman Unsal dedi ki...

hayaller bile statümüze göre değişkenli gösteriyo