13.12.2010

*



Misal anayasa değişikliklerinden sonra ne kadar da demokratik bir polis cumhuriyeti olduğumuzu bir kez daha pekiştirerek yaşadık, yetmez diyenlerin ses, soluk vermediği şu günlerde köşe yazarlarından, erklerini desteklemek adına hayret öteleyici çabalarının tuhaflığı, öfkelerinin kontrolsüzlüğü ve korkaklıklarının su üzerinde biber gazlı ve coplu dolaşmaları sizin de gözünüzden kaçmıyordur. 


Kendinden olmayana tahammülsüzlük genetik bir hastalık olabilir ve tedavi edilmelidir. Tedavi yöntemlerinden biri de özellikle baş bölgesine, uzaktan hız verilerek oluşturulacak bir eğimle atılan  yumurta sarısının ve akının cilde iyi yedirilmiş olduğundan emin olmaktır, miktar ne kadar çok olursa, iyileşme daha çabuk görülecektir. 


Kaldı ki yaşadığımız planet bir şeyler anlatmak istiyor olabilir, yönetme ve yönetilme ihtiyaçları şöyle bir dursun planetin yarısı sellerle boğuşuyor, doğal afet diye tanımlanan pek çok felaketin meydana gelme olasılığı daha da artmış durumda, on yıllarla hatta yüz yıllarla anılan pek çok felaket daha az zaman aralıklarında gerçekleşip, büyük felaketlere ve zararlara yol açabiliyor, bu planette meşrulaştırılmış hayat biçimi artık felaketlerle burun buruna yaşamak olacaktır ve doğa karşısında kapital sistemin tüm teknoloji harikaları yetersiz kalacaktır, o zaman ne yapacaktır bu planet insanları, sadece çaresiz kalacaktır lakin çaresi olan başka planet insanlarına çaresi olmayan planet insanları yenik düşecektir. Ne zavallıyız, tanrımız daha da zavallı.



.


.







4 yorum:

Mephisto dedi ki...

bob abi ne demiş, everything's gonna be okay babe

i just suppose of course

Asuman Unsal dedi ki...

neyse ki güzel şeyler şeyler söyleyen, güzel insanlar var planetimizde, yoksa pıh..

Mephisto dedi ki...

kesinlikle. o yüzden olabildiğince optimistik bakabilmeliyiz hayata ;)

Asuman Unsal dedi ki...

:)(: