19.11.2008

111



Saat epeyce geç oldu Ziya, uyuyamadık gene, ne olacak bu halimiz bizim? Biz ne zaman mışıl, mışıl uykular kovalayacağız, rüyalardan geçeceğiz. kaçıncıya dinliyoruz bu şarkıyı kuzum, değiştirsene. Jeff söylesin biraz; içimize intihar süsü katıyor gibi oluyor.


Bazen hiçbir şeyi düzenleyemiyorum, o kadar çok fotoğraf var ki ve bir bıraktım mı arşivleme ve düzenleme işini mirim, ipin ucu kaçıyor. Ayrıntı Yayınları Tr nin soluk kaynağıdır. Tatlı Rüyalar kitabını edineceğim, "salaş islamik entellektüel adam" görmek istemiyorum etrafımda, kitap da yazmasınlar kardeşim, aralarından üçü zeki olabilir de, gerisi tırt yani; hahah lafım sana değil post müslümüm, sizi seviyoruz, sayıyoruz, denizin dalgasına bırakıyoruz, lakin sizinle hiç ilgisi yoktu zaten olayın, bu sizin Hüsnü ile kurduğunuz ortaklaşa kuruntu halleriydi, sakalsız görmeyeyim bir daha, hah şöyle...


Canım saatlerce oturup seni düşünmek istiyor misal, heyecanlanıyor gibi oluyorum, nereden başlayacağımı bilmez haller bende, ben heyecanlanınca hep böyle abuk, sabuk spastiko haller içerisindeyim, üzülmek istemediğimi biliyorum, incinmekte olabilir, bu gece bir tüp çokokrem bitirmiş gibiyim, çektim sanki seni iç yerlerime, sonrası hep biraz fazla olanlardan, sözle ifade edilemeyecek hevesler içinde tüm filolarım, geldiğinde çarpışmaya hazırız.


Nasıldı o yahu bir alıntı yapacağım " irem dilli, dirhem sözlü, ahu gözlü asu" heheh negzel. hani hislerin bir başkasıyla olan ilintisinden bahsetmeden az önce miydi; neyse işte kafamın içi dolu şu anda, uyumak dahi istemiyorum esasen, öyle bir heves ettim uykuyu, şimdi geçti gitti.

2 yorum:

pass dedi ki...

tatlı rüyaları yazan adamın yeni kitabı da çıkmış, salaş islamik entellektüeli değil o diğ mı? aman işte modası geçmiş zorlama kara mizah leman uykusuz gırgır espritüelliğinde yaşayan bi kalabalık var ve onlara iyi geliyor onlar.
ve tabi uyku çölde can verir insana tatmayan bilmez..:)

Asuman Unsal dedi ki...

Passım gitti ya net denen meret,
heheh çölde kavrulmadan önce, pembeleşmek istiyorum, yüzüme yoğurdu sen sürersin, ben üfleyerek yerim.

Şu bahsi geçen entellektüel tipleri ise çağırıp, döveceğim bilogumda, servisteki kadını da katacağım aralarına o olacak,

biloga Avrasya Sirki gelmiş gibi

mihihi