12.06.2012

Mr. Spock'la yaşıyorum.




.






Bay Spock ile çok iyi anlaşıyoruz, ne söylesem kendince haklı sebepleri sıralayıp sonrasında benim fikirlerime olan saygısından bahsediyor. Korumacı kişiliğinin yanında cool tavırlarıyla da sürekli bir merak uyandırmakta, dün akşam fotoğraflarla uğraşıyorum, bir ara çok uykum geldi hiç oralı olmadım, kendimi kaybediyorum fotoğrafla uğraşırken, saate baktım, iki olmuş. Sabaha gidilmesi gereken bir işin olması bu yüzden sıkıcı oluyor, iş yüzünden ertelediğim pek çok şey canımı sıkıyor. 

Fotoğraftakilere ve feyste hazırlayacağım sayfa için fotoğraf düzenlemelerine kışın karar verip, evden tv ve interneti def etmemle okunan kitaplarda  ve bekleyen fotoğraf klasörlerinin açılış hızında bir artış oldu. 

Telefonum dün itibariyle kendisini imha etti, Merkür ve Uranüs ün bu gerginliğinin bedelini telefonum ödemiş oldu, pıh diyoruz.

Sınavlar bitti, çalışmadığım için sonuçlar ne olursa hazırım demişliğim var :p Sınavlar biter, bitmez soluğu İmge  hanımın  yanında aldım, ifadeleri değişmiş, büyümüş, o kadar mutlu bir bebek ki huzur veriyor; Banu ya uğradım Deniz i gördüm, kocaman adam, o kadar düşünceli ki çoğu fotoğrafını siyah beyaz çekmekten alıkoyamadım kendimi..
imge




deniz






...




Hiç yorum yok: